• Club Petz: BluBlu interaktív bébi delfin


A kislányok imádják a delfin bébiket, és borítékolható, hogy gondoskodni is szeretnének róluk.


Egy igazi delfin bébi beszerzése persze igen kacifántos, BluBlu, az interaktív delfin viszont mindenki számára elérhető. Ezt az édes plüssdelfint egészen biztosan már az első találkozás után a szívükbe zárják a gyerkőcök. Főleg, ha megtudják, milyen szívszorító a története. BluBlu, a delfin bébi ugyanis vidáman élte mindennapjait szülei társaságában, ám egyszer olyan messzire úszott delfinpapától és delfinmamától, hogy elveszett a hatalmas tengerben. Végső elkeseredésében a part felé vette az irányt, ahol szörföző gyerekek hangját hallotta. Szerencsére persze meglátták a vízben vergődő delfinkölyköt, azonnal befogadták, és gondoskodni kezdtek róla.


Blu Blu a legédesebb kis delfin tudása két új funkcióval bővült.


A gyerekek beszélhetnek hozzá, ő pedig válaszolni fog a saját nyelvén, és ha fel szeretnék ébreszteni, szintén beszélni kell hozzá és figyelni, ahogy kinyitja a szemét. Megetethetik a finom halacskával ( a szája ilyenkor mozog), vagy álomba ringathatják őt simogatással és dédelgetéssel is. Ez a szeretetteljes delfin sok törődésre és figyelemre vágyik, így figyelmeztetni fogja a gyerekeket, ha nem játszanak vele. BluBlu minden kislányt elvarázsol majd tudásával és hatalmas méretével, puhasága miatt pedig ölelni való társuk lesz.

BluBlu, a kis delfin bébi szerethető ajándék minden gyermek számára, akik megtanulhatják vele a gondoskodás és a barátság, valamint a fenti kis történet által a felebaráti szeretet és segítség fontosságát.

BluBlu delfin mérete: 50 cm

Tartalom: 1 db interaktív delfin plüssfigura, 1 db halacska, 1 db cumisüveg.

Vásároltál már? Írj véleményt!

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Club Petz: BluBlu interaktív bébi delfin

  • Kód: 5-92068
  • Állapot: Rendelhető
  • 26.999 Ft

  • Nettó ár: 21.259 Ft

Címkék: interaktív, delfin