• Trefl Primo 1000db puzzle-Velence

A Trefl Prime UFT rejtvények minden rejtvénykedvelőnek tetszeni fognak! Mitől különböznek? Az egyedülálló Unlimited Fit technológia, a piac legvastagabb puzzle-táblája és a darabok különleges, szabálytalan formája használata! A puzzle mozgatható és forgatható anélkül, hogy félne attól, hogy szétesik. És ez még nem minden! A Prime UFT sorozatból tetszőleges számú képet, azonos darabszámmal kombinálhatsz egy nagy kompozícióba. Készítse el saját személyes kollázsát a Trefl Prime rejtvényekkel!
Ötletet keresel egy vidám otthoni estéhez? A rejtvényezés nagyszerű módja a szabadidő eltöltésének a barátokkal és a családdal, és egyben remek agytorna is. A kirakós játék tökéletes születésnapi vagy karácsonyi ajándék. A környezetvédelem érdekében a puzzle csomagolásához komposztálható és biológiailag lebomló lapot használtak.
* A termék csomagolásához használt összes műanyag alkatrész komposztálható és biológiailag lebomlik.
* Kiváló memóriaedzés, manuális készségek fejlesztése, koncentrációs tréning, türelem és megfigyelő készség
* Egyedülálló ajándék rejtvények szerelmeseinek, felnőtteknek és 12 év feletti gyerekeknek
* A Trefl Prime UFT 1000 darabos kirakós játék, tökéletes a kirakós játék szerelmeseinek, különleges, szabálytalan alakú kirakós játékok a legvastagabb kartonból készült!
* A kész kép mérete 683 x 480 mm. Egy nagy kollázsban mozgathatod, forgathatod és kombinálhatod más, azonos méretű Prime UFT rejtvényekkel!

Vásároltál már? Írj véleményt!

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Trefl Primo 1000db puzzle-Velence

  • Termék gyártója: Trefl
  • Kód: 214-10692
  • Állapot: Rendelhető
  • 4.499 Ft

  • Nettó ár: 3.543 Ft

Címkék: puzzle, család, készségfejlesztő