• Katonai Játékszett Tárolóban 117 db-os

Valósítsd meg a harci stratégiádat ezzel a katonai szettel! Így nem csak a képzeletedben élheted át a háborúkat, hanem a szobádban is. Hiszen a csomagban rengeteg műanyag katonát, járművet, barikádot és növényzetet találsz. Alakítsd ki a terepet, helyezd el a parancsodnak megfelelő pozíciókba a csapatodat és kezdődhet is a háború.

A szett egy áttetsző cipzáros tasakban található, melynek köszönhetően könnyen magaddal viheted egy utazás során, és még a tárolása is egyszerű.

A csomagolás tartalma: 72 darab katona, azaz két csapat (zöld és bézs), 3 darab zöld katonai sátor, 8 darab növényzet (4 darab különböző fa és 4 darab bokor), 9 darab jármű (1 darab zöld helikopter,1 darab zöld csapatszállító repülő, 1 darab zöld terepmintás lánctalpas kocsi, 1 darab zöld terepmintás tank, 1 darab zöld motorcsónak,1 darab szürke tengeralattjáró, 2 darab szürke hadihajó és 1 darab szürke anyahajó leszállópályával), 1 darab barna irányító torony, 1 darab barna homokzsák fal, 3 darab összerakható bézs homokzsák fal, 1 darab barna téglafal, 2 darab barna köves terep, 1 darab zöld domb, ahova be lehet tűzni a zászlókat, 2 darab különböző zászló (csapatonként 1 darab), 2 darab világos barna hordó, 1 darab homokszínű katonai láda, 4 darab különböző útirány jelző tábla, 1 darab zöld műholdas megfigyelő rendszer, 3 zöld láda, amiben fegyverek és rakéták vannak, 1 darab zöld gépfegyver állvánnyal és 2 darab zöld rakétalövő állvánnyal  

Vásároltál már? Írj véleményt!

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Katonai Játékszett Tárolóban 117 db-os

  • Kód: 503-584780
  • Állapot: Rendelhető
  • 3.999 Ft

  • Nettó ár: 3.149 Ft

Címkék: katona, játék, fiú