Az Ortho Puzzle - ortopédiai masszázs szőnyeg több, összeilleszthető puzzle elemből álló készlet. Elsősorban a talp reflex zónáinak akupresszúrájára, lúdtalp megelőzésére, kezelésére, a láb-és talp izomzat, inak megerősítésére javasolt. A puha és kemény felületek váltakozása stimulálja a talpboltozatot és hozzájárul az egészséges, helyes lábtartás kialakulásához és megszilárdításához. A különböző mintájú felületek masszírozzák a talpat, serkentik a vérkeringést és erősítik az immunrendszert. Pozitívan hat a kicsik korai fejlődésére is, elősegíti a tapintást, látás érzékelést, szín felismerést és a kreativitást.
Az Ortho Puzzle gyógyászati segédeszköz, a gyerekek fizikai és pszichológiai fejlődéséhez is hozzájárul, a szőnyegek felülete a természetes talajegyenlőtlenségeket mintázza, ezzel stimulálva az érzékszerveket.
Az első lépések készlet 8 db különböző témájú masszázs puzzle elemet tartalmaz. Elősegíti a lábfej helyes fejlődését, megakadályozza helytelen, asszimetrikus járás kialakulását, csökkenti a lúdtalp kockázatának kialakulását.
A puzzle elemek szappanos vízzel moshatóak, hipoallergénén anyagból készültek. Anyaga: 100% PVC. 9 hónapos kortól ajánlott.
A 8 darabos szettből kirakható terület mérete: 0,5 m2.
Alkotóelemek:
– 2 db „kavicsok“ modul
– 2 db „puha fű” modul
– 2 db „napraforgó“ modul
– 2 db „pillangó“ modul

Vásároltál már? Írj véleményt!

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Ortho Puzzle: Ortopédiai masszázs szőnyeg szett, 8 darabos - Első lépések

  • Kód: 5-162319
  • Állapot: Rendelhető
  • 16.499 Ft

  • Nettó ár: 12.991 Ft

Hasonló termékek

Tomy Toomies Kukucska tojások

Tomy Toomies Kukucska tojások

Ez a fantasztikus játékszett több órányi szórakozást tartogat a kicsik számára és a növekedésük alat..

4.499 Ft Nettó ár: 3.543 Ft