• Pick-Up Pete társasjáték


Ebben a játékban nem csak az ujjaid lesznek fürgék! A játékosoknak székeket kell felpakolniuk a mozgó teherautóra, ám a hely szűkös, így csak tornyot építve fér fel minden bútordarab a platóra, de vajon egyben marad az óriási szék halom?

 

A játékot egyszerre 2-4 játékos játszhatja. Az előkészület során minden játékos magához veszi az összes széket egy-egy választott színből, így mindenki  összesen 6-6 darab ülőalkalmatosságot próbál majd ráhelyezni Pick-Up Pete platójára, miközben a kocsi köröket ír le a földön vagy az asztalon. A játékosok sorra próbálnak meg egy-egy újabb székeket felhelyezni, amikor hozzájuk érkezik Pete. Az első szék számára négy kis mélyedés biztosít stabilitást, a többi szék sorsa viszont már csak a játékosokon és a fizika törvényein múlik.

 

Ha egy óvatlan mozdulat során a székek leesnek, a játékos kiesik a játékból, a leesett székeket pedig eltakarítja Pete útjából. Az nyer, aki előbb felpakolja mind a hat székét, vagy utolsóként marad játékban.

 

A Pick-Up Pete társasjáték az egyszerű szabályok miatt akár már 4 éves kortól játszható. Az autó, amit matricákkal díszíthetsz fel, két darab AA elemmel működik, melyet a doboz nem tartalmaz.


Vásároltál már? Írj véleményt!

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Pick-Up Pete társasjáték

  • Kód: 370-1153
  • Állapot: Rendelhető
  • 7.999 Ft

  • Nettó ár: 6.298 Ft

Hasonló termékek

Family Inc. társasjáték

Family Inc. társasjáték

Egy maffia gyűlésen vagytok, ahol mindenki megpróbálja megszerezni az egész kincset, de csak egy e..

5.299 Ft Nettó ár: 4.172 Ft

Zoo memória társasjáték

Zoo memória társasjáték

Nagy a kavarodás az állatkertben. Kiszöktek a kölyökállatok, és most vidáman szaladgálnak, bújócsk..

4.799 Ft Nettó ár: 3.779 Ft

Címkék: társas, családi, gyerek