• Purse Pets Fluffy Interaktív táska - Cattitude


Villantsd meg az egyéniséged ezzel a szuper Purse Pets Interaktív táska - Cattitude kiadással! Táskádnak is saját személyisége van, hiszen képes pislogni és több mint 30 izgalmas vicces hangot ad, ha hozzáérsz.


Ez a pihe puha sherpa anyagból készült táska cuki cica bajusszal lehet a tiéd. A Purse Pets táska vállpántja állítható, hogy mindig kényelmesen vihesd magaddal.

Játék közben a Cattitude kisállatok pislognak, és játékos hangokat adnak ki. Igazán bújósak! Ha megöleled őket, édes hangokkal reagálnak rá! Ezután vess egy pillantást a stílusos jelvényre a bundás táskád elején – ez egy titkos gomb, amely további játéklehetőségeket tár fel! A Magic Modeban további játékokban lehet részed. Szeretnéd tudni, hogy tetszik a ruhád a kisállatodnak? Próbáld ki a stílusmérőt a BFF Realness Modeban! Kérdezd meg, mit gondol, érintsd meg a homlokát, és válaszolni fog. Minél jobban dicsér, annál jobban tetszik neki! Purse Pets Cattitude táskád képes zenét is lejátszani, ami pont passzol ahhoz a hangulathoz, mint amikor kiválasztod menő outfited. A Runway Ready Remix módban Llamalush kisállatod menő, divatbemutatók inspirálta zenét fog lejátszani, míg te bemutatót tartasz. Lépj a DJ szerepébe, és mixelj zenéket azáltal, hogy megérinted a homlokát – még lemezkarcoló hangokat is kiad! Táncolj a zenére, és pózolj a kameráknak, amikor leáll a zene a Fashion Freeze módban. Ez annyira jó móka! Ráadásul a Cattitude kisállattal (külön kapható) ezek a trendi kisállatok a megfelelő időben egy titkos dalt is elő tudnak adni mindkét táska a saját cuki stílusában. A Purse Pets garantálja a barátság és divat találkozását! Vidd magaddal a szuper aranyos táskádat mindenhová, ahová csak mész.

Mérete kb. 11 cm (M) x 16 cm (Sz) x 6 cm (H), minden egyes Purs Pet kedvenc tökéletes méretű ahhoz, hogy minden lényeges dolog elférjen benne. A termék 3db AAA elemmel működik, melyet a szett tartalmaz.

Vásároltál már? Írj véleményt!

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Purse Pets Fluffy Interaktív táska - Cattitude

  • Kód: 5-6062238
  • Állapot: Rendelhető
  • 12.450 Ft

  • Nettó ár: 9.803 Ft

Címkék: lány, táska