Szállítás és fizetés

Szállítási-fizetési információk

Jelen dokumentum Játékbox Kft., (a továbbiakban a Szolgáltató) www.operenciajatekbolt.hu weboldalon történő szállítási módokról és feltételekről ad részletes tájékoztatást.

Átvételi módok

1. Személyes átvételi mód

A Szolgáltató lehetőséget biztosít üzleteiben személyes átvételi módra, nyitvatartási időben. Fizetés lehetséges bankkártyás fizetéssel a webáruházon keresztül.

Személyes átvételi mód díja: INGYENES

Az üzlet címei és nyitvatartási ideje

8800 Nagykanizsa Táborhely utca 2-4. (Kanizsa Centrum)

Hétfőtől-szombatig: 9:00-19:00

Vasárnap: 9:00-14:00

Telefonszám: +36 30 523 7653

2. Házhozszállítás és csomagponti átvétel a GLS futárszolgálattal

Házhozszállítás: 1490 Ft GLS futárszolgálattal

Utánvétes szállítás: 1490 Ft + 250 Ft GLS futárszolgálattal

név: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

cím: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.

telefonszám:+36 29 886 660

honlap: www.gls-hungary.com

3. Visszaküldés

A visszaküldés díja 1490 Ft, melyet levonunk a visszatérített összegből. Csere visszaküldés szintén 1490 Ft.

Házhozszállítás esetén a megrendelések beérkezését követően a Szolgáltató összekészíti a megrendeléseket, és átadja a futárszolgálatnak. Ezt követően futárszolgálattal kell tartania a kapcsolatot, aki értesíteni fogja a csomag szállításával kapcsolatos időpontról e-mailben és/vagy telefonon egyaránt. A kiszállítás 1-5 munkanap. A GLS lehetőséget biztosít időzített kiszállításra is, amennyiben nem megfelelő a megadott időpont.

Fizetési információk

Az alábbi dokumentum leírása a Játékbox Kft.-hez, (a továbbiakban Szolgáltató) tartozó www.operenciajatekbolt.hu fizetési feltételeit tartalmazza. A webáruházból való rendelés esetén tájékozódjon az alábbi ismertető anyagból.

Online bankkártyás fizetés

Az online fizetés minden esetben a Paylike szolgáltatáson keresztül történik. Ha az online fizetés lehetőségét választotta, a rendszer átirányítja Önt a Paylike weboldalra, ahol fizethet. Hagyományos banki átutalást nem fogadunk el.

Webáruházunkban megrendeléseinek értékét Online fizetés útján bankkártyával kiszállításakor is kifizetheti.

Megjegyzés! Vásárlóinknak nem küldünk olyan e-mailt, amelyben arra kérjük őket, hogy a fizetést hagyományos banki átutalással egy új bankszámlaszámra teljesítsék.

Utánvétes készpénzes fizetés

Személyes átvétel és a GLS futárszolgálat opció választása esetén lehetőség van készpénzben is kiegyenlíteni a megrendeléseket. Személyes átvételnél az üzleteinkben tud készpénzzel fizetni, illetve ha a GLS futárszolgálatot választja, abban az esetben is tud futárnál készpénzben fizetni.

Az utánvét kezelési költsége további 490 Ft


Óperencia játékbolt