Rólunk

Szeretettel köszöntelek webshopunkon!


Az Óperencia Játékról elmondhatom, hogy egy olyan vállalkozás, amit szívvel-lélekkel működtetünk családi vállalkozásként immár 10 éve. 

Szüleim közel 30 éven át foglalkoztak minőségi játékok árusításával, az általuk mutatott példát követve vettem át a bolt működtetését. Üzletünk Nagykanizsán, a Kanizsa Centrumban nyitotta meg kapuit 2011-ben, hatalmas választékkal és vevőbarát szemlélettel. 

A játékok folyamatos megújulásának és munkatársaink odaadásának köszönhetően egyre több elégedett, visszatérő vásárlóra tettünk szert. Ezt a minőségi kiszolgálást szem előtt tartva 4 éve elindítottuk a webshopunkat is, hogy országosan is kiszolgálhassuk a felmerülő igényeket.

2021-ben elérkeztünk a teljes megújuláshoz. Webshopunk teljesen új külsőt és felhasználóbarát felületet kapott, amivel remélhetőleg megkönnyítjük érdeklődőink számára a keresés és a vásárlás folyamatát.


Köszönjük, ha megtisztelsz bizalmaddal és minket választasz hozzá, hogy valakit megörvendeztess egy hasznos és szórakoztató játékkal, és ezzel támogatsz egy 100%-ban hazai vállalkozást!


Bármilyen kérdés, kérés esetén keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat.


Üdvözlettel,


Tamás

Tulajdonos
Óperencia játékbolt